CHICO'S PLACE

CHICO'S PLACE Cafetaria, pizzaria en grillspecialisteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3186 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chico's Place. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 9:21 Pizza was koud en taai niet lekker . Bezorger stond bij verkeerde huisnummer. Hier bestel ik nooit meer.
14 aug 2022 om 13:10 Ik heb voedselvergiftiging opgelopen aan de pizza Margarita, waarbij de kaas wellicht door het warme weer niet goed meer was. Ik lig nu ziek in bed. Ook heeft de bezorger niet bij mij aangebeld en is met iemand anders mee het gebouw in gelopen.
14 aug 2022 om 11:15 In de hitte ging de fiets van bezorger kapot! Na handen wassen en water kon hij weer verder. Prima pizza’s!!!
13 aug 2022 om 20:55 Wij hebben altijd positieve maaltijden van Chico's maar vandaag was teleurstellend. Bezorgtijd was ruim verstreken en per telefoon niet bereikbaar. Na een uur kwam de pizza lauw aan. Helaas een slechte ervaring. Maar vanwege honger toch op gegeten.
13 aug 2022 om 20:50 De pizza was erg lekker. Helaas was de pizza niet erg warm meer toen deze bezorgd werd.
13 aug 2022 om 9:31 Super!
12 aug 2022 om 7:24 Super lekker en heerlijk gesmaakt
9 aug 2022 om 22:52 Broodje lauw. Veel sla weinig vlees. Was wel ok.
9 aug 2022 om 17:15 Super snel bezorgd en heerlijk eten.
8 aug 2022 om 5:16 Eten was lekker maar saus zijn ze vergeten
4 aug 2022 om 13:23 My nigga
30 jul 2022 om 20:55 Heel erg lekker